Cape Coral, Florida

Bougavillan blommar i början av Mars

Så är det!

Trädgårdsarbetet avstannade när dessa kom promenerandes på kajkanten!


Välkommen till Villa SunBeam, SW Cape Coral, Florida, där solen lyser 335 dagar/år.  

Villa SunBeam - En av Floridas solstrålar . En fridfull oas!

Pool och kanalvillan med sin ljusa och öppna planlösning har en atmosfär, som snabbt får er att känna sig som hemma. 

Njut av Floridas  hänförande solnedgångar från den generöst tilltagna och insynsskyddade  poolområdet med egen Tiki-Bar. Samtidigt som det bara är minuter till affärer, restauranger och närmaste sandstrand. 

Villa SunBeam har tre sovrum, två bad, samt en x-tra duschutrymme i poolområdet. 

Master  sovrum med Kingsize säng har eget badrum med dusch samt stor garderob. Två gästrum med Queensize sängar, garderober i varje rum, gemensamt badrum. Samtliga tre sovrum har direktaxess via glasdörrar till poolområdet. 

Centralt i villan ligger två vardagsrum med det öppna  och ljusa köket emellan, köket är utrustat med Bl.a ismaskin och Micro . Dessa två rum har generösa glasdörrar till poolområdet.

Alla rum och övriga utrymmen har klinker golv. 

Uteplatsen och poolområdet ligger i det eftertraktade västerläget med sol hela dagen. 
Uteplatsen som är under tak har utsikt över den generösa poolen, tropiska trädgården, kanalen och de vackra solnedgångarna. På uteplatsen finns två sittgrupper en Tiki-Bar samt en gasolgrill med en x-tra gasoltank  i garaget. 
Tropisk uppvuxen trädgård, egen båtplats. Det finns flera båtuthyrare i området om det skulle vara aktuellt. 

Kabel Tv med 170 kanaler och internet. 

Det finns många golfbanor i Florida för den intresserade eller varför inte ta en tur ut i Mexikanska golfen och titta på delfiner, pelikaner, Manatee  eller en airboat i Everglades för att se en del av de många Alligatorer som finns här. Shopping, mängder av butiker eller bara njuta på stranden  eller i poolen. Ja, här finns det mesta man kan önska sig inte minst solen som lyser ca 335 dagar/år. 
Vi har en svensk kontaktperson i Cape Coral, som tar hand om alla frågor på plats. Kommer du sent så tänder hon upp i huset. 


Närmsta flygplats: Fort Myers internationella airport, 30 min bort. Men det går alldeles utmärkt att flyga till Miami, Fort Lauderdale eller kanske Orlando om man vill lägga några dagar där innan lugnet tar vid på Floridas västkust. Mera bilder interiört hittar ni under www.myflorida.se som är vår svenska kontakt, som har uppsikt på huset samt hand om uthyrningarna, hon finns också till för er som hyr och svarar på ev frågor. Gå in under hus att hyra och villa Sun Beam.